• liposzómás C-vitamin, folyékony c-vitamin
  • Tudjon meg többet a liposzómáról
  • Vitamin Tudástár - Kutatási eredmények
  • Lecitin, szójalecitin - Miért hasznos

Bemutatkozás

Suprema lex: a legfőbb törvény

 

"Salus aegroti, suprema lex esto" - a beteg java a legfőbb törvény - és "Primum non nocere" - nem ártani. Lehámozva a szövegről a költői sallangokat és a kifejezetten korfüggő kitételeket: előttünk áll az orvosi hivatás alaptörvénye, mely a lényegét tekintve az individuáletika fogalomkörébe tartozik (Ganzler).

 

Középpontjában (s ebben osztozik a keleti iskolákkal) a gyógyításra szoruló beteg ember és a gyógyítója állnak. A gyógyítókkal szembeni legfőbb követelmény az egyediségében megismételhetetlen emberi élet feltétlen tisztelete. Ennek a mindenekfelettiségnek az elve a hippokratészi eskü méltó utódjának, egyenes ági leszármazottjának tekinthető szövegben, a Majmonidész-(nek tulajdonított) imában részletesebben is kifejtésre kerül: "segíteni a jón, a rosszon, a gazdagon, a szegényen, a baráton, az ellenségen. Hogy benne mindenkor csakis a szenvedő embert lássam" (Rosner).

 

Ne árts - Primum Non Nocere

Az orvossal szemben támasztott további követelmény a legnemesebb értelemben vett alázat. Minden személyes, testi, anyagi, szellemi ambíciójának alárendelése a beteg gyógyítása érdekében.

 

Cégünk szakemberei, több évtizedes kozmetikai területen szerzett liposzóma előállítási és biotechnológiai, valamint agro-biotechnológiai kutatás fejlesztési tapasztalataikra támaszkodva fejlesztik termékeinket. Szeretnénk, hogy a megszerzett tudás minél szélesebb réteghez eljusson, és így az egészségvédelmen keresztül minél többen tudjanak magasabb életszínvonalhoz és jobb életminőséghez jutni.

Megrendelés (0 termék)